top of page

Integritetspolicy

Bilbudet policy

  1. Genom att använda våra tjänster och lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi (Bilbudet) behandlar dina uppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy.

  2. De personuppgifter som samlas in genom detta formulär kommer att användas för ändamål som rör den tjänst eller information du efterfrågat via formuläret.

  3. Vi kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar och regleringar.

  4. Dina personuppgifter kommer att lagras och användas så länge det krävs för att uppfylla de ändamål som anges i vår Integritetspolicy eller så länge som lagen kräver.

  5. Om du inte längre önskar att vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill begära åtkomst till, rättelse eller radering av dina uppgifter, vänligen kontakta oss via angiven kontaktinformation i vår Integritetspolicy.

  6. Vi gör vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, men vi kan inte garantera säkerheten för information som överförs över internet. Användning av detta formulär sker på egen risk.

  7. Utöver de ändamål som tidigare nämnts, kan Bilbudet även komma att sälja eller dela dina person- och biluppgifter med tredje parter. Syftet med detta är att underlätta processen för dig som kund att sälja din bil. Denna delning av information syftar till att ge dig tillgång till ett bredare nätverk av potentiella köpare och att effektivisera försäljningsprocessen. Vi kommer endast att dela dessa uppgifter med betrodda parter som uppfyller våra höga standarder för dataskydd och som agerar i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar. Ditt samtycke till denna del av vår policy är frivilligt, och du har möjlighet att när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss via den kontaktinformation som finns i vår Integritetspolicy

  8. Genom att klicka på "Godkänn" eller liknande knapp i detta formulär bekräftar du att du har läst och förstått dessa "Terms & Conditions" och att du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter enligt ovanstående.

bottom of page